...
 

MyBirim

Sepetim 0

Alışveriş sepetinizde ürün yok

2021 YAKLAŞIK MALİYET PRO 10.09.2021

₺798,00
Ekap'tan indirilen ihale dosyalarının yaklaşık maliyetlerini bulmanıza ve ihaleye dosya hazırlamanıza yardımcı olan, son derece kullanımı kolay ve hızlı bir şekilde sonuca ulaşabileceğiniz bir yazılımdır.

   EXCEL                                                                         

2021 YAKLAŞIK MALİYET PRO 10.09.2021

Bu Program,

Ekaptan indirilen ihale dosyalarının yaklaşık maliyetlerini bulmanıza ve ihaleye dosya hazırlamanıza yardımcı olan, son derece kullanımı kolay ve hızlı bir şekilde sonuca ulaşabileceğiniz bir yazılımdır.

Üstelik Programın içerisinde, Tüm kurumların 2021 yılına ait birim fiyatları ve analizleri de bulunmaktadır.

Kullandığınızda farkını göreceksiniz.

1- Program içerisine firmanızı tanımlıyorsunuz.

2- Ekaptan satın aldığınız ihale dosyasının içerisindeki, rar uzantılı dosyaları çıkarıyorsunuz.

3- Program içerisinde, ihale evraklarında kullanılacak bilgiler için, program üzerinden, idari şartnameyi programa otomatik olarak aktarıyorsunuz.

4- Yaklaşık maliyet çalışmanızı, Program içerisinde yerleşik olarak bulunan, 2021 yılı tüm kurumlar birim fiyatları ve Analizleri ile yapıyorsunuz.

5- Program içerisindeki yazdırma bölümünden, ihale zarfının üzerinde bulunması gereken bilgileri A4 etiket kağıdına yazdırıyorsunuz.

6- Program içerisindeki yazdırma bölümünden, birim fiyat teklif mektubu ve teklif cetvelini veya götürü bedel teklif mektubunun A4 çıktısını yazdırıyorsunuz.

7- Program içerisindeki yazdırma bölümünden, iş ortaklığı yapılmış ise, iş ortaklığı beyannamesinin A4  çıktısını yazdırıyorsunuz.

8- Teklif mektubu zarfının içerisine konulması gereken, teminat mektubu, iş deneyim belgesi v.b diğer firma evraklarını tamamlıyorsunuz.

Teklifiniz hazır.

Not: TEDAŞ henüz 2021 yılı birim fiyat listesini yayımlamadığı için, programda bulunan birim fiyat listesindeki TEDAŞ pozları 2020 yılına aittir.